Musiikki on jo sinussa, tule ja löydä se.

Soiton- ja laulunopetusta Lahdessa.

Elinikäistä hyvinvointia musiikista

Musiikin merkitykset hyvinvoinnille ovat laaja-alaiset. Sen positiiviset vaikutukset ulottuvat meihin läpi elämän antaen paljon muutakin, kun kauniita sävelkokemuksia. Tutkimukset osoittavat musiikin aktivoivan aivoja ja edistävän elinikäistä hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Jo musiikkia kuuntelemalla tunnet sen voiman, mutta suurimman hyödyn saat tuottamalla musiikkia itse.

Vahvuuksiamme ovat iloinen, lempeän tavoitteellinen ja turvallinen oppimisympäristö, aidosti yksilön huomioivien oppimispolkujen luominen  ja vilpitön tasa-arvo niin opettajien ja oppilaiden kuin kaikkien oppijoidenkin välillä.

Lue tästä uusin blogitekstimme “Miten saada musiikkiharrastuksesta tukea haastavassa maailmantilanteessa?”.

Ilmoittaudu syyslukukaudelle!

Miltä kuulostaisi oppia soittamaan tai laulamaan inspiroivassa ja lämminhenkisessä ympäristössä? Musiikin harrastaminen sopii lapsille, nuorille ja aikuisille. Oppiaksesi musiikkia et tarvitse aikaisempia taitoja, Musiikkimaassa onnistut motivaatiolla.

Tarjoamme jokaiselle uudelle oppilaalle viiden viikon tutustumisjakson, jonka aikana ei vielä tarvitse sitoutua kokonaiseen lukukauteen. Jakson aikana saat tutustua sekä musiikkiharrastukseen että opettajaan rauhassa ja vasta jakson päätyttyä tehdä päätöksen tuntien jatkamisesta. Lue lisää tutustumisjaksosta.

Syyslukukausi alkaa 16.8. Ilmoittautuminen on auki ympäri lukuvuoden.
Ilmoittaudu mukaan!

Rummut palaavat instrumenttivalikoimaamme!

Rumpuopetus palaa osaksi soitonopetustamme syyskuusta 2021 alkaen. Jos haluat oppia rytmiikkaa tai kehittää jo olemassa olevaa rytmiosaamistasi, tervetuloa rummuttelemaan!

Voit lukea lisää rumputunneista täältä ja ilmoittautua mukaan täältä.

Covid-19 tilanne huomioidaan toiminnassamme noudattamalla turvavälejä, huolehtimalla hygieniasta ja siivoamalla tehostetusti. Seuraamme tarkasti hallituksen ohjeistuksia ja toimimme niiden mukaisesti.

Laulutunneilla käytössämme on pleksit tartunnan riskin minimoimiseksi. Pianojen koskettimet desinfioidaan oppilaiden välissä.

Tilanteen vaatiessa siirrymme etäopetukseen, joten saat varmasti jatkaa harrastustasi läpi lukuvuoden. Olemme saaneet asiakkailtamme etäopetuksesta erinomaista palautetta.

Opetettavat instrumentit:

Piano

Laulu

Kitara

Viulu

Sello

Ukulele

Sähkökitara

Rummut

Ota ensimmäinen askel

Varaa oma tutustumisjaksosi.

Ilmoittaudu

Tutustu meihin

Olemme täällä sinua varten.

Opettajat

Kerro, jos jokin mietityttää

Vastaamme kysymyksiisi mielellämme.

Ota yhteyttä

Opetuksemme perustuu yksilön ainutlaatuisuuteen

musiikkiharrastus ei katso ikää tai lahjakkuutta

lämminhenkinen ympäristö on oppimisen perusta

jokaisella on oma oppimispolkunsa

musiikki kuuluu kaikille

Uusimmat blogista:

Miten saada musiikkiharrastuksesta tukea haastavassa maailmantilanteessa? Lue nämä 3 hyötyä!

Tämän olet kuullut jo sata kertaa, mutta totta se on. Korona-aika on ollut monilla tavoin haastava suurelle osalle meistä. Nyt ...
Lue lisää

Musiikkiharrastus on paljon muutakin, kuin musiikkia!

Musiikkiharrastus on kokonaisvaltainen harrastus, jonka parissa oppii paljon muutakin, kuin musiikkia! Soitto-/laulutaidon opetteleminen on sosiaalisia ulottuvuuksia, pitkäjänteistä työskentelyä ja aivoihin ...
Lue lisää