>

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomake

Oppilas:

Yhteystiedot:

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Oppilaspaikan ehdot

Ilmoittautuessaan mukaan toimintaamme asiakas vahvistaa, että on tutustunut hinnastoon sekä oppilaspaikan ehtoihin ja hyväksyy ne. Alle 18-vuotiaan huoltajan suostumus vaaditaan.

Lukukausi

Lahdessa syyslukukausi sisältää 15 opetuskertaa (sisältäen työpajaviikon*) ja kevätlukukausi 16 opetuskertaa (sisältäen työpajaviikon).

Orimattilassa syyslukukausi sisältää 13 opetuskertaa (sisältäen työpajaviikon*) ja kevätlukukausi 14 opetuskertaa (sisältäen työpajaviikon).

*Työpajaviikolla ei ole viikottaista yksilötuntia vaan kyseisen viikon tunnit korvautuvat erilaisilla opettajien järjestämillä musiikkiharrastusta tukevilla työpajoilla, joita oppilas voi valita rajattoman määrän. Työpajaviikko järjestetään, mikäli koronatilanne sen sallii.

Tutustumisjakso uusille oppilaille

Ilmoittautuessaan tunneille oppilas sitoutuu viiden viikon tutustumisjaksoon ja tutustumisjakson maksamiseen. Tutustumisjaksoa ei pysty enää peruuttaa, kun opettajan kanssa on varmistettu tuntiaika.
Uudella oppilaalla on automaattisesti viiden viikon tutustumisjakso, jonka aikana ei tarvitse vielä sitoutua koko lukukauteen ja uuteen harrastukseen saa tutustua rauhassa.

Tutustumisjakson päätyttyä tehdään päätös opintojen jatkumisesta. Jatkaessaan opintoja viiden viikon jälkeen oppilas sitoutuu kuluvaan lukukauteen ja lukukausimaksun maksamiseen. Opintojen päättyessä maksettavaksi jää ainoastaan viiden viikon tutustumisjakso.

Opintojen jatkuessa tutustumisjakson jälkeen jo maksettu tutustumisjakson maksu vähennetään lukukausimaksun kokonaissummasta.

Poissaolot

Pyydämme huomioimaan, että oppilaan puolesta peruttuja tunteja ei korvata rahallisesti tai siirtämällä tuntia toiseen ajankohtaan. Opettajan poissaolon vuoksi peruuntuneet tunnit korvataan aina.

Oppilaspaikan peruutusehdot

Oppilaspaikka varataan lukukaudeksi kerrallaan tutustumisjakson jälkeen. Varatessaan oppilaspaikan oppilas sitoutuu lukukausimaksun maksamiseen.

Seuraavan lukukauden oppilaspaikka tulee perua aina seuraavasti: Syyslukukausi 20.7. mennessä ja kevätlukukausi 20.12. mennessä kirjallisesti info@lahdenmusiikkimaa.fi. Syyslukukauden oppilaspaikka jatkuu aina automaattisesti kevätlukukaudelle, ellei sitä ole erikseen peruutettu 20.12. mennessä.

Myös lukukauden viikkotunnin pituuden lyhetäminen tulee tehdä edellämainittuihin päiviin mennessä. Tuntiajan pidetäminen on mahdollista kesken lukukauden, mikäli opettajan aikataulut sen sallivat.

Edellämainittujen päivien jälkeen peruutetusta oppilaspaikasta peritään hinnaston mukainen lukukausimaksu.

Huomioithan, että kesken lukukauden peruutetun oppilaspaikan lukukausimaksusta ei tehdä hyvityksiä. Perusteita lukukausimaksun osittaiselle hyvittämiselle ovat ainoastaan opintojen keskeytyminen lääkärintodistuksessa mainitusta syystä tai tosite oppilaan muutosta toiselle paikkakunnalle, kun poissaolon kesto on yli kolme viikkoa. Keskeytyminen astuu voimaan, kun asiasta on ilmoitettu sähköpostitse toimistoon, info@lahdenmusiikkimaa.fi. Kolmen viikon pituisesta tai sitä lyhyemmästä poissaolojaksosta ei tehdä hyvityksiä.

Force majeure -tilanteessa eli ylivoimaisen esteen sattuessa opetus järjestetään kokonaan tai osittain etäopetuksena. Lukukausimaksuja ei palauteta tai hyvitetä.

Oppilaspaikka on henkilökohtainen, eikä sitä voi opintojen keskeytyessä luovuttaa perheenjäsenelle tai muulle toiselle oppilaalle.

Ilmoittautuessaan asiakas hyväksyy nämä ehdot.