>

Laulu

Ilmoittaudu laulutunneille tästä.

Laulu on instrumenttina on hyvin henkilökohtainen, herkkä, persoonallinen ja ihmiselle itselleen jopa terapeuttinen tapa ilmaista itseään, sillä laulaminen rentouttaa.

Lauluopinnot soveltuvat lapsille ja aikuisille. Yläikärajaa ei ole, mutta lasten ja nuorten kohdalla opettaja itse harkitsee, millaista laulunopetusta tarjotaan, sillä äänielimistö on vasta kehittymässä. Pääpaino ja laulunopetuksen pohja on aina terveessä ja luonnollisessa äänenkäytössä.

Laulutunneilla opit käyttämään koko instrumenttiasi monipuolisesti ja hahmottamaan sen eri osa-alueita ja niiden toimintaa. Tunneilla lämmitellään kehoa liikkumalla ja venyttelemällä, tehdään hengitys- ja tukiharjoituksia sekä harjoitellaan lauluteknisiä asioita, kuten resonanssi-, artikulaatio- ja ääntöharjoitukset.

Tunneilla opit käyttämään instrumenttiasi monipuolisesti ja hahmottamaan sen eri osa-alueita ja niiden toimintaa. Lisäksi opit kappaleiden tyylinmukaista tulkintaa, melodian ja rytmin käsittelyä sekä improvisaation alkeita.

Jokaisella ihmisellä on oma äänenvärinsä ja tyylinsä käyttää ääntä. Tätä voi kutsua esim. ”laulusaundiksi”. Juuri tämä saundi tekee meidän jokaisen äänestä uniikin ja siksi laulu on instrumenteista monipuolisin ja ainutlaatuisin. Laulu elää meissä ja on kiistatta vanhin instrumentti maailmassa. 

Sydämellisesti tervetuloa! Ilmoittaudu laulutunneille täältä.